Welkom

Welkom op de site van TC Burmania. Informatie kunt u vinden via het menu hierboven. Actueel nieuws in de berichten direct van Facebook hieronder.

 

 

Strampel Enkelkampioenschap

In juni is het weer tijd voor het jaarlijkse Enkelkampoenschap!

Aanmelden Strampel Enkelkampioenschappen

Het blijft altijd mooi om enkelpartijen te spelen! Het enkeltoernooi zal dit jaar zijn van woensdag 13 juni tot en met zaterdag 23 juni.  Het is handig wanneer je ervoor kan zorgen dat je in ieder geval een partij kan spelen op 23 juni, dus zet deze datum gelijk in de agenda! De partijen worden in de middag en avond gespeeld

Afgelopen jaar heeft Herma Mulder afscheid genomen van de organisatie van het enkeltoernooi en is Klarina Hogeling bij de organisatie gekomen.

Graag aanmelden via dit e-mailadres: enkelkampioenschap@tcburmania.nl. Er zijn mogelijkheden op alle niveaus! Geef aan als je voorkeur hebt voor een niveau (A, B en C). Naar aanleiding van de aanmeldingen worden er verschillende poules gemaakt. Hoe meer spelers er mee doen, hoe gevarieerder en gezelliger de partijen. Dus vraag ook je teamgenoten, tossmaten en mede-lessers om mee te doen. Je kunt ons altijd aanspreken of mailen als er vragen zijn. Zie voor meer informatie Strampel Enkelkampioenschap 2018 live.

Met sportieve groet,

Michelle, Klarina en Anton

 

    

 

TC Burmania maakt werk van een Gezonde Kantine waarbij de richtlijn voor een gezonde voeding van het Voedingscentrum de leidraad is.