Aanwijzingen kantinedienst

Kantinedienst hoort erbij, daarmee zorgen we voor een gastvrije vereniging en houden we de contributie laag. Doordat we dit met alle leden doen hoeft iedereen maar 2 keer per jaar hierbij te helpen. Routine slijt er dan niet snel in, daarom zijn er enkele aanwijzingen en tips op een rijtje gezet.

Klik hier >>> wenken_en_taken_mrt_2016 en lees alle tips en aanwijzingen. Hieronder de belangrijkste.

  • Alle consumpties dienen contant te worden betaald. (Bij uitzondering kan het verschuldigde bedrag opgeschreven worden, de lijst ligt op de bar, ovv datum, bedrag, naam, handtekening, naam kantinemedewerker. Bij betaling is de datum, naam en handtekening van de kantinemedewerker van dienst noodzakelijk. Opgeschreven bedragen tellen niet mee in de omzet, pas bij betaling.
  • Koffie zetten 1 afgestreken maatlepel per 2 koppen (bij meer dan 6 koppen een halve maatlepel minder gebruiken). Let erop dat de schakelaar van de verdeelstekker op het aanrecht op de goede stand staat.
  • Wilt u de frisdrankflessen na gebruik goed afsluiten om bederf tegen te gaan.
  • Koffiemelk na gebruik in koelkast onder de bar zetten.
  • Rode wijn niet in de koelkast zetten.
  • Controleren of wc’s, wastafel en kleed- en doucheruimte schoon zijn. Eventueel schoonmaken a.u.b. (allesreiniger en emmers staan onder het aanrecht).
  • Reserve rollen toiletpapier staan onder in een keukenkastje.
  • De stofzuiger bevindt zich in de werkkast.
  • Schone thee- en handdoeken bevinden zich onder in een keukenkastje. Vuile exemplaren graag in het mandje op de hoek van het aanrecht leggen.
  • Plantenbakken buiten water geven, indien nodig.
  • Warme snacks en tosti’s bereiden volgens aanwijzingen boven de magnetron. Zowel tosti’s als warme snacks worden alleen na overleg met de kantinecommissie verkocht.
  • Als er na 22.30 uur nog mensen aanwezig zijn, dan s.v.p. proberen iemand de kantinedienst over te laten nemen; maar wel zelf tot dat moment eerst afrekenen. Bij uitzondering kan het verschuldigde bedrag opgeschreven worden. Zie eerste punt.
  • Afval scheiden: proberen we zo goed mogelijk; plastic flesjes in de rode ton. Koffiedik en gft in het rode containertje bij het aanrecht. Papier en glas in de manden onder de bar.
  • Volle vuilniszakken met strip dichtbinden en in de hal zetten, of indien mogelijk meenemen en thuis in container doen. Nooit in de container van de sporthal deponeren.
  • Ook de vuilnisbakken buiten aan het hek regelmatig legen en nieuwe vuilniszakken plaatsen.