Welkom

Welkom op de site van TC Burmania. Informatie kunt u vinden via het menu hierboven. Actueel nieuws in de berichten direct van Facebook hieronder.

Competitie van start

Vanaf 8 september gaat de najaarscompetitie van start. Dit betekent dat het weer enkele weken extra druk is op het park.

Dit najaar hebben we teams op

    • dinsdagavond (1 team)
    • vrijdagavond (4 teams)
    • zaterdag (1 team)
    • zondag (1 team)

Dit betekent dat er op dinsdagavond (ook les) om de week en iedere vrijdagavond er GEEN banen beschikbaar zijn voor recreatief spelen. De volledige baanbezetting is opgenomen in de KNLTB app. Gebruik die altijd om te reserveren, de beschikbare banen en tijden staan daarin weergegeven. Op de competitiepagina vind je een overzicht van de teams en de uitslagen.

Verruiming maatregelen

Vanaf 1 juli zijn de corona-maatregelen voor sportbeoefening verruimd. Voor ons betekent dit dat de kantine weer open gaat en dat er niet meer gereserveerd hoeft te worden voor het tossen. Reservering van banen buiten de toss blijft van kracht. Hiervoor moet de KNLTB ClubApp worden gebruikt.

Veel plezier en stay safe!


TC Burmania maakt werk van een Gezonde Kantine waarbij de richtlijn voor een gezonde voeding van het Voedingscentrum de leidraad is.

[powr-social-feed id=5131901a_1530561032]