Welkom

Welkom bij Tennisclub Burmania in Vledder. Op dit groene park spelen we sinds 1997 het hele jaar door tennis. Dat doen we op vier all-weather banen. Tijdens de vele tossmomenten doordeweeks wordt er gezellig getennist, maar daarnaast doen onze leden ook actief mee aan de KNLTB-competities en clubtoernooien.

Maak kennis met tennis (april 2024)

Word lid van onze actieve tennisvereniging en kijk of je de nieuwe (lokale) Sabalenka of Alcaraz bent! Ben je nieuw in de tennissport? Kom dan naar de tennisbaan op 8, 9, 15 & 16 april vanaf 19.00 uur en proef de sfeer! Je krijgt van ons een leenracket, waarmee je direct een balletje kan slaan met onze leden. Maakt niet uit of je nou een beginner bent of al wat balgevoel hebt.

Vind je het leuk? Dan kun je het eerste jaar gratis lid zijn van onze tennisclub! Vul daarvoor het inschrijfformulier in en stuur deze naar onze ledenadministratie.

Reserveer een baan

Wil je zelf een uurtje je service oefenen? Of ga je met je dubbelmaatjes trainen voor de volgende competitiedag? Zorg ervoor dat je een baan reserveert, zodat je zeker weet dat je (direct) kan tennissen. Dit doe je snel en eenvoudig met de KNLTB Club-app. Via die app kun je ook zien wanneer er banen beschikbaar zijn om te spelen.

Veel (tennis)plezier!

 

TC Burmania maakt werk van een Gezonde Kantine waarbij de richtlijn voor een gezonde voeding van het Voedingscentrum de leidraad is.
Powered by Plum Theme.
© 2024 Tennisvereniging Burmania Vledder. All Rights Reserved.