Kennismakingsaanbod senioren

 

Kennis maken met TC Burmania en de tennissport kan bij uitstek tijdens de open dag op zaterdag 28 maart 2020 van 13:00 – 16:00 op het tennispark aan de Middenweg in Vledder.

Na het succes van ons seniorenplan in de afgelopen jaren komt tennisclub Burmania Vledder ook dit jaar weer met een mooi aanbod voor volwassenen (klik HIER voor het aanbod voor junioren).

Maak kennis met tennis: 8 tennislessen voor maar € 55,-

In de periode april en mei 2017 krijgt u 8 tennislessen van 50 minuten (uitgaande van 8 personen per lesgroep). Via de tennisschool kunt u tijdens de lessen een leenracket gebruiken en de mogelijkheid met korting een eigen racket aanschaffen. Ook bent u van harte uitgenodigd om in deze periode vrij te spelen en/of deel te nemen aan de georganiseerde activiteiten.


Hierna kunt u stoppen met tennis zonder dat hieraan extra kosten verbonden zijn. We gaan er echter vanuit dat het tennis-virus u, wanneer u eenmaal begonnen bent, niet meer loslaat en dat u graag door wilt gaan. Ons aanbod houdt hier dan ook nog niet op want:

Bevalt het goed, dan kunt u lid worden. Voor de rest van 2020 betaalt u 50% van de jaarcontributie. 

Met dit aanbod wordt de drempel om kennis te maken met tennis wel heel laag! De lessen starten in de tweede week van april, dus meld je snel aan!
Het aanmeldingsformulier is beschikbaar in Word-formaat en PDF-formaat. Lever het formulier uiterlijk 3 april in.
Download het aanmeldingsformulier en lever het in bij Ronald van Pijkeren, Bosbouwkamp 57, Vledder.