Ben – Trea 20 juni

Dinsdagavond 21.00 uur is de wedstrijd gespeeld tussen Ben Dubbelman en Trea van der Weij.

Ben en ik tennissen sinds april dit jaar. We dubbelen ook vaak samen met Mariska en Martin maar enkelen hadden we beide nog niet echt gedaan. Ben is vooral met korte ballen erg sterk. Dat wist ik dus probeerde ik wat hoge en lange ballen te slaan maar die zijn niet altijd even gecontroleerd. De eerste set ging naar Ben met 3-6. In de tweede set werd het 1-1 (ik had nog stille hoop….) maar daarna werd ik volledig ingemaakt met 1-6. Van Ben moest ik in ieder geval even melden dat ik een hele leuke tegenstander had, haha. Na afloop hebben we maar een borrel genomen op mijn eerste nederlaag en Ben zijn overwinning.