Tennisles

Tennisles is leuk en leerzaam. En of je nu een doorgewinterde competitiespeler bent of juist voor het eerst een balletje wilt gaan slaan, bij ‘In To Tennis’ ben je aan het juiste adres. Voor jong en oud bieden wij lessen aan waarbij we op uitdagende en enthousiaste wijze iets toe willen voegen aan je tennisspel. Met tennisles verbeter je jouw slagen, werk je aan de tactiek in zowel het dubbelspel als het enkelspel en heb je gewoon een gezellige les waarin je met je tennisvrienden een balletje slaat of juist nieuwe tennispartners ontmoet!

 

Tennisles Jeugd

Les wordt gegeven door een gediplomeerde tennisleraar van tennisschool In To Tennis

Lessen zijn op dinsdag in groepen van 8 lessers van half maart – half december.

Kosten: 19,95 per maand (op basis van groepen van 8 lessers, 9 maanden)

 

Tennisles Senioren

Les wordt gegeven door een gediplomeerde tennisleraar van tennisschool In To Tennis

Lessen zijn op dinsdagavond en vrijdagavond van half maart – half december.

Mogelijkheden: groep van 8, groep van 4, individueel of in teamverband.

Kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte. 16 lessen in groep van 8 kost € 115,=

In overleg zijn er ook andere mogelijkheden, bijvoorbeeld vaker in de week of op een andere dag op een ander park.  Neem hiervoor gerust contact door een mail naar tennisleraar@tcburmania.nl.

 

Kennismakingsaanbod

Voor beginnende tennissers (jong en oud) is er een kennismakingsaanbod ‘Maak Kennis Met Tennis’. Klik hier voor junioren of senioren

 

Voor alle lessen gelden dat deze worden verzorgd onder verantwoordelijkheid van de tennisschool. Het lesreglement is van toepassing. Lidmaatschap van de vereniging TC Burmania is voorwaarde voor het volgen van de lessen.

Lesreglement In To Tennis (PDF)